Ystads Psykologmottagning

Företaget startades 1999 av leg psykolog Annika Kjellén, som varit anställd som arbetspsykolog inom arbetsförmedling, skolpsykolog inom alla stadier från förskola till vuxenutbildning, på vårdcentral och som gymnasierektor. Uppdragen i företaget har varit och är i linje med arbetserfarenheterna. På senare år har arbete med viktminskning utifrån KBT som metod tillkommit, liksom mindfulness för ökat välbefinnande. Företagets kontaktnät är relevant och välfungerande. Dan Persson arbetar med företagets ekonomi och administration.

 

 

Annika Kjellen

Så tycker våra kunder

När jag kom i kontakt med Ystads Psykologmottagning behövde jag akut hjälp med att hantera all stress i samband med den hotellverksamhet min man och jag driver. Annika mötte mig med humor, hjärta och hjärna och hon är välbalanserad och förtroendeingivande i sin framtoning...

Jeanette Nilsson

Jag har alltid tyckt om att träna och hålla mig i form. Efter en traumatisk förlossning ökade oron vid värme och fysiskt ansträngning. Efter att tillsammans med psykolog ha bearbetat detta och sedan träffat henne på mitt gym för att faktiskt öva på det som är obehagligt, kan jag nu äntligen träna fullt ut igen.

Jessica Almlund

Som försäljningschef med personalansvar blev jag för en tid sedan efter flera omorganisationer rejält utmattad. Jag fick hjälp att sortera och prioritera och mådde med tiden allt bättre. Vi fokuserade även på matvanor som ett prioriterat vardagsområde och som bonus blev jag av med en del vikt.

Carina