Kundcase

Sjävklart är vi alltid nyfikna på vad våra kunder tycker. Deras feedback gör att vi hela tiden kan bli bättre och ständigt utveckla oss. Här nedan kan du läsa några av de utlåtanden som vi fått från våra kunder.

När jag kom i kontakt med Ystads Psykologmottagning behövde jag akut hjälp med att hantera all stress i samband med den hotellverksamhet min man och jag driver. Annika mötte mig med humor, hjärta och hjärna och hon är välbalanserad och förtroendeingivande i sin framtoning. Jag har fått hjälp att inse att jag kan påverka så mycket mer än jag nånsin kunnat ana. Annika har hjälpt mig att plocka fram mina styrkor och tona ner mina svagheter. Jag känner mig som en bättre version av mig själv och har mycket mer att ge nu. Och finns det en bättre känsla i livet än den att ha styrkan och förmågan att ge av sig själv till andra? Det är livskvalitet De Luxe!

Jeanette Nilsson

Jag har alltid tyckt om att träna och hålla mig i form. Efter en traumatisk förlossning ökade oron vid värme och fysiskt ansträngning. Efter att tillsammans med psykolog ha bearbetat detta och sedan träffat henne på mitt gym för att faktiskt öva på det som är obehagligt, kan jag nu äntligen träna fullt ut igen.

Jessica Almlund
!

Våra samarbetspartners

Novakliniken
Bokus
Ystad Rehab