Vikt- och hälsofrågor

Kropp och psyke är en helhet. Vårt koncept bygger på matglädje och stöd att själv lättare kunna påverka sitt mående och sin vikt.

Har Du många gånger försökt att få bukt med vikten, men utan resultat? Har Du provat flera dieter och metoder, som inte har fungerat i längden? Om Du är beredd att göra ett nytt försök och påbörja en resa mot en positiv och långsiktig förändring, har vi en hjälpsam metod. Genom att addera bra vanor, minskar utrymmet automatiskt för de sämre. Om man tillåter förändringarna att ta tid ökar möjligheterna till ett varaktigt resultat och vägen mot trivselvikten blir lättare. Maten ska vara ett glädjeämne nu och framöver, för Dig och Dina nära och kära.

Läs  mer om metod under Vikt och hälsofrågor och om aktiviteter under Vikt och hälsa.

Styrketraning

Så tycker våra kunder

När jag kom i kontakt med Ystads Psykologmottagning behövde jag akut hjälp med att hantera all stress i samband med den hotellverksamhet min man och jag driver. Annika mötte mig med humor, hjärta och hjärna och hon är välbalanserad och förtroendeingivande i sin framtoning...

Jeanette Nilsson

Jag har alltid tyckt om att träna och hålla mig i form. Efter en traumatisk förlossning ökade oron vid värme och fysiskt ansträngning. Efter att tillsammans med psykolog ha bearbetat detta och sedan träffat henne på mitt gym för att faktiskt öva på det som är obehagligt, kan jag nu äntligen träna fullt ut igen.

Jessica Almlund

Som försäljningschef med personalansvar blev jag för en tid sedan efter flera omorganisationer rejält utmattad. Jag fick hjälp att sortera och prioritera och mådde med tiden allt bättre. Vi fokuserade även på matvanor som ett prioriterat vardagsområde och som bonus blev jag av med en del vikt.

Carina