Personalutveckling och chefsstöd

Vi arbetar med rehabilitering tillbaka till arbete, personalhandledning och chefsstöd.

Långsiktig effektivitet och trivsel i en arbetsgrupp hänger samman.

När det gäller rehabärenden är samverkan, framför allt med arbetsgivare, försäkringskassa och behandlande läkare, grundläggande när det gäller tillfrisknande och återgång till arbetet.

I personalhandledning ligger fokus på trygghet, trivsel och resultat. Man arbetar helt enkelt med vad gruppen behöver samarbeta kring för att på bästa sätt bidra till organisationens mål. När vi hanterar grupper, träffar vi bara den aktuella gruppen tillsammans. Förutom med arbetsledaren, görs alltså inga individuella intervjuer e d.

Som ledare ställs man ofta inför svåra situationer och det kan då vara skönt att ha ett bollplank utanför organisationen. Vi hjälper gärna till!

Kunskap om och intresse för arbetslivets ramar och villkor är grundläggande.

Kollegor

Så tycker våra kunder

När jag kom i kontakt med Ystads Psykologmottagning behövde jag akut hjälp med att hantera all stress i samband med den hotellverksamhet min man och jag driver. Annika mötte mig med humor, hjärta och hjärna och hon är välbalanserad och förtroendeingivande i sin framtoning...

Jeanette Nilsson

Jag har alltid tyckt om att träna och hålla mig i form. Efter en traumatisk förlossning ökade oron vid värme och fysiskt ansträngning. Efter att tillsammans med psykolog ha bearbetat detta och sedan träffat henne på mitt gym för att faktiskt öva på det som är obehagligt, kan jag nu äntligen träna fullt ut igen.

Jessica Almlund

Som försäljningschef med personalansvar blev jag för en tid sedan efter flera omorganisationer rejält utmattad. Jag fick hjälp att sortera och prioritera och mådde med tiden allt bättre. Vi fokuserade även på matvanor som ett prioriterat vardagsområde och som bonus blev jag av med en del vikt.

Carina